Καλοκαίρι 2011 στη Λευκάδα : Τα τρία μας πρώτα μπάνια
#

Τα τρία μας πρώτα μπάνια για φέτος το καλοκαίρι

Νωρίς-νωρίς φέτος το καλοκαίρι τα πρώτα μας μπάνια στη Λευκάδα (άσε που και γενικότερα δεν ενθυμούμαι να έχω κολυμπήσει Ιούνιο άλλη φορά). Και για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά... για την πρώτη μας βουτιά επιλέξαμε να κινηθούμε προς Καλαμίτσι.

παραλία στο Καλαμίτσι

Δεν είχαμε ξαναπάει προς τα εκεί (μόνο περαστικοί π.χ. καθοδόν για Άγιο Νικήτα, Κάθισμα κλπ) και έτσι σκεφτήκαμε να κατηφορίσουμε και προς την παραλία για να εξερευνήσουμε την περιοχή. Από τις διακλαδώσεις που συναντήσαμε στο δρόμο και κάποιες σχετικές συζητήσεις, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν διαθέσιμες τρεις παραλίες και εμείς κατευθυνθήκαμε στην μεσαία, την AVALI breach, μια όμορφη παραλία με ωραία μπιτσμπαροκατάσταση.

παραλία Μικρός Γιαλός

Για το δεύτερο μπανάκι μας, επιλέξαμε την παραλία Μικρός Γιαλός στην οποία συναντήσαμε αρκετό κόσμο και... πολύ δροσερή θάλασσα. Είχα ξαναπάει παλιότερα εκεί αλλά δεν είχα κολυμπήσει, απλά μια σύντομη βόλτα για μερικές φωτογραφίες της παραλίας.

παραλία Πόρτο Κατσίκι

Και για την τρίτη βουτιά μας, επιλέξαμε κάτι "old time classic" θα λέγαμε, το οποίο δεν είναι άλλο από το πασίγνωστο Πόρτο Κατσίκι. Θυμάμαι την πρώτη φορά που είχα πάει εκεί (πρόπερσι) ήταν μέσα Αυγούστου και όχι απλά δεν έβρισκα πάρκινγκ αλλά δυσκολεύτηκα να κάνω και αναστροφή για να φύγω. Αυτήν την φορά ήταν πιο χαλαρή η κατάσταση... με αρκετό κόσμο βέβαια αλλά τουλάχιστον μπορούσες να κινηθείς πιο άνετα.

Αυτά είναι σε γενικές γραμμές (και γλαφυρώς σπίκινγκ) τα τρία μας πρώτα μπάνια για το καλοκαίρι του σωτήριου έτους 2011... φυσικά ελπίζουμε να μας δοθεί ξανά η ευκαιρία για νέα μπλουμ... προσεχώς και λίαν συντόμως :-)

Ημερομηνία δημοσίευσης : 30/06/2011
#
Σχολιασμός Θέματος
Δεν έχουν προστεθεί ακόμη σχόλια... γράψε κάτι εσύ!
#
Προσθήκη σχολιασμού
: Όνομα

: Email (δεν δημοσιεύεται)

Μήνυμα :


Αριθμός επιβεβαίωσης :
Αντιγράψτε τον αριθμό επιβεβαίωσης εδώ :

@
Προσφορές
@
Μίνι τουριστικός οδηγός
@
VLOG