Καλοκαίρι 2020 - Το βίντεο από τις διακοπές μας στην Λευκάδα
#

Καλοκαίρι 2020 - Το βίντεο από τις διακοπές μας

Καλοκαιρινές διακοπές και φέτος στην Λευκάδα, σε αρκετά χαλαρούς ρυθμούς.

υποβρύχια φωτογραφία

Εμένα μου αρέσει να πηγαίνω στην θάλασσα για κολύμπι νωρίς το πρωί και είχα έτσι την ευκαιρία να απολαύσω την ησυχία της παραλίας και την ηρεμία της θάλασσας πριν αρχίσει να έρχεται ο πολύς κόσμος.

παραλία στην Βασιλική

Έχοντας ως βάση μας το χωριό της Βασιλικής στη νότια Λευκάδα, κινηθήκαμε κυρίως εκεί γύρω, δηλαδή στις παραλίες που βρίσκονται στην Βασιλική αλλά και λίγο παρακάτω στο όμορφο και εντυπωσιακό Αγιοφύλι, στο οποίο αυτή την φορά πήγαμε οδικώς και όχι με το καραβάκι που υπάρχει από το λιμάνι του χωριού.

Αγιοφύλι

Κάναμε και κάποιες λίγες βόλτες προς την πόλη της Λευκάδας, όπου εκεί κοντά επισκεφτήκαμε το μοναστήρι της Παναγίας Φανερωμένης αλλά και την παραλία του Άη Γιάννη.

παραλία Άη Γιάννη

Την πόλη της Λευκάδας την έχω συνδυάσει με απογευματινές βόλτες κυρίως, εκεί γύρω στο ηλιοβασίλεμα, περίπατο στο Δυτικό Κανάλι αλλά και στον κεντρικό πεζόδρομο με τουριστικά καταστήματα.

δυτικό κανάλι

Φέτος λόγω της πανδημίας έχουν ακυρωθεί κάποιες εκδηλώσεις που γίνονταν τα καλοκαίρια, οπότε δεν πήγαμε σε κάποιο πανηγύρι ή κάποια γιορτή που συνηθίζουμε να πηγαίνουμε, αν και ούτως ή άλλως τα περισσότερα από αυτά προγραμματίζονται συνήθως μέσα στον Αύγουστο και εμείς αυτή την φορά βρεθήκαμε στην Λευκάδα στα μέσα του Ιουλίου.

Πόντι

Δεν καθήσαμε πολλές μέρες, τέσσερις μέρες γεμάτες, αλλά παρόλα αυτά έστω και για λίγο αλλάξαμε έτσι λίγο περιβάλλον και ξεκουραστήκαμε.

Στο βίντεο που ετοίμασα πιστεύω μπόρεσα να σας μεταφέρω σε γενικές γραμμές την αύρα των διακοπών μας. Ιούλιος είναι ακόμα, το καλοκαίρι συνεχίζεται οπότε καλές διακοπές να έχετε και καλά να τα περνάτε :-)

Ημερομηνία δημοσίευσης : 21/07/2019
#
Σχολιασμός Θέματος
Δεν έχουν προστεθεί ακόμη σχόλια... γράψε κάτι εσύ!
#
Προσθήκη σχολιασμού
: Όνομα

: Email (δεν δημοσιεύεται)

Μήνυμα :


Αριθμός επιβεβαίωσης :
Αντιγράψτε τον αριθμό επιβεβαίωσης εδώ :

@
Προσφορές
@
Μίνι τουριστικός οδηγός
@
VLOG