Η αγαπημένη μου παραλία στη Λευκάδα
#

Η αγαπημένη μου παραλία στη Λευκάδα

Γράφοντας πρόσφατα μια περιληπτική παρουσίαση για τις παραλίες της Λευκάδας, αυθόρμητα μου προέκυψε η αυτο-ερώτηση... "ποια είναι η αγαπημένη μου παραλία;" στο νησί.

Γενικά, μέχρι στιγμής αν και δεν τις έχω επισκεφτεί όλες (π.χ. δεν έχω πάει ακόμα στην παραλία "Μύλος" κοντά στο χωριό Άγιος Νικήτας), έχω πάει στις περισσότερες είτε για κολύμπι είτε σαν περαστικός, οπότε μπορώ να έχω πιστεύω μια αρκετά σφαιρική εικόνα.

Προσπαθώντας λοιπόν να απαντήσω στην ερώτηση, το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η παραλία Γιαλός. Η αιτιολόγηση είναι καθαρά υποκειμενική, έχω πάει δύο φορές εκεί μεχρι τώρα, μία το καλοκαίρι του 2009 και μία στις διακοπές του 2010.

παραλία Γιαλός

Αν και την πρώτη φορά είχα περάσει απλά για έναν καφέ κάνοντας βιαστικά τον γύρο του νησιού, από την δεύτερη φορά έχω ιδιαίτερα ευχάριστες αναμνήσεις, με χαλαρή ατμόσφαιρα, reggae μουσική, παιχνίδια στη θάλασσα με την παρέα και ελάχιστος κόσμος εκείνο το απόγευμα. Θυμάμαι βέβαια ότι σκόνταψα αρκετές φορές σε κάτι σκόρπια βράχια που είχε μέσα στην θάλασσα, προσπαθώντας να αποκρούσω την μπάλα, αλλά μέσα σε όλο το σκηνικό χαλάρωσης και διασκέδασης... αυτά είναι λεπτομέρειες!

Εσάς ποια είναι η αγαπημένη σας παραλία στη Λευκάδα;

Ημερομηνία δημοσίευσης : 22/01/2011
#
Σχολιασμός Θέματος
Δεν έχουν προστεθεί ακόμη σχόλια... γράψε κάτι εσύ!
#
Προσθήκη σχολιασμού
: Όνομα

: Email (δεν δημοσιεύεται)

Μήνυμα :


Αριθμός επιβεβαίωσης :
Αντιγράψτε τον αριθμό επιβεβαίωσης εδώ :

@
Προσφορές
@
Μίνι τουριστικός οδηγός
@
VLOG