Στην παραλία Αγιοφύλι στην Λευκάδα με το ποδήλατο
#

Στην παραλία Αγιοφύλι με το ποδήλατο

Η παραλία Αγιοφύλι είναι από τις πιο όμορφες παραλίες της Λευκάδας και βρίσκεται αρκετά κοντά στο χωριό της Βασιλικής, στη νότια Λευκάδα. Μια μέρα αποφάσισα να πάω εκεί με το ποδήλατο.

παραλία Αγιοφύλι

Η απόσταση από την Βασιλική μέχρι το Αγιοφύλι δεν είναι μεγάλη, υπάρχει το καλοκαίρι και καραβάκι από το λιμάνι της Βασιλικής που εκτελεί δρομολόγια από/προς το Αγιοφύλι, αλλά υπάρχει και ένας δρόμος (χωματόδρομος, όπως θα δεις και στο βίντεο) που συνδέει το χωριό με την παραλία.

Στο περίπου πρέπει να είναι γύρω στα 2 χλμ η διαδρομή, έχει ανηφοριές και κατηφοριές και στο τέλος φτάνοντας στην παραλία υπάρχουν μερικά σκαλοπάτια τα οποία φτάνουν μέχρι το επίπεδο της θάλλασσας.

Συνάντησα αρκετό κόσμο στον δρόμο, άλλοι με τα αυτοκίνητα, άλλοι ακόμη και με τα πόδια που πήγαιναν προς το Αγιοφύλι και όταν έφτασα ήταν πλέον ώρα "αιχμής" και η παραλία είχε αρκετό κόσμο.

Είχα μια ιδέα να μπω λίγο στην θάλασσα να δροσιστώ, αλλά τελικά δεν το έκανα και μετά από μερικές φωτογραφίες που έβγαλα... πήρα τον δρόμο του γυρισμού.

Αυτό που με προβληματίζει είναι πως ακριβώς γράφεται το όνομα της παραλίας, είναι Αγιοφύλι ή μήπως είναι Αγιοφίλι ή κάπως αλλιώς;

Ημερομηνία δημοσίευσης : 06/09/2017
#
Σχολιασμός Θέματος
Δεν έχουν προστεθεί ακόμη σχόλια... γράψε κάτι εσύ!
#
Προσθήκη σχολιασμού
: Όνομα

: Email (δεν δημοσιεύεται)

Μήνυμα :


Αριθμός επιβεβαίωσης :
Αντιγράψτε τον αριθμό επιβεβαίωσης εδώ :

@
Προσφορές
@
Μίνι τουριστικός οδηγός
@
VLOG