Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την παραλία Εγκρεμνοί
#

Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την παραλία Εγκρεμνοί

Στην Λευκάδα έχω βρεθεί πλέον αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, όμως μία παραλία που δεν είχα επισκεφτεί μέχρι πέρσι (2013), ήταν οι Εγκρεμνοί. Είχα ακούσει πολλά σχόλια βέβαια, και για το πόσο ωραία παραλία είναι αλλά και για το πόσα πολλά σκαλοπάτια πρέπει να κατέβεις για να φτάσεις στην παραλία... τα οποία μετά πρέπει και να τα ανέβεις για να φύγεις.

πινακίδες

Πήρα τελικά πέρσι την απόφαση να πάω μόνος μου, γιατί επιτέλους ήθελα να δω κι εγώ από κοντά τους Εγκρεμνούς και να έχω άποψη από πρώτο... μάτι και πόδι. Ξεκίνησα λοιπόν σχετικά νωρίς το πρωί, και ήμουν εκεί (στο πάνω μέρος της σκάλας) πριν τις 10.

σκαλοπάτια προς τη θάλασσα

Ντάξει, μπορώ να πω ότι το κατέβασμα είναι σχετικά εύκολη υπόθεση και ειδικά κάνοντας και μερικές στάσεις για φωτογραφίες στην πορεία, φτάνεις κάποια στιγμή στην παραλία χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία. Το ανέβασμα μετά ήταν κάπως ζόρι και εγώ χρειάστηκα αρκετές στάσεις ενδιάμεσα για ξεκούραση. Βέβαια, εγώ δεν έκατσα στην παραλία για μπάνιο, οπότε έκανα την ανάβαση λίγο μετά την κατάβαση, αλλά όπως και να' χει δεν νομίζω να ήταν και πολύ πιο εύκολα τα πράγματα.

παραλία

Αφήνοντας τώρα στην άκρη το θέμα του ανέβα/κατέβα, η παραλία των Εγκρεμνών είναι πολύ εντυπωσιακή! Δεν χρειάζεται περί αυτού να γράψω 1000+ λέξεις καθότι πιστεύω ότι οι εικόνες μιλούν από μόνες τους...

Αν θέλετε να αποφύγετε τα σκαλιά, ο εναλλακτικός τρόπος πρόσβασης στην παραλία είναι το καραβάκι και για τα σχετικά δρομολόγια θα πρέπει να ρωτήσετε στο Νυδρί ή την Βασιλική.

Ημερομηνία δημοσίευσης : 21/06/2014
#
Σχολιασμός Θέματος
Δεν έχουν προστεθεί ακόμη σχόλια... γράψε κάτι εσύ!
#
Προσθήκη σχολιασμού
: Όνομα

: Email (δεν δημοσιεύεται)

Μήνυμα :


Αριθμός επιβεβαίωσης :
Αντιγράψτε τον αριθμό επιβεβαίωσης εδώ :

@
Προσφορές
@
Μίνι τουριστικός οδηγός
@
VLOG