Η διαδρομή για τη Λευκάδα
#

Η διαδρομή για τη Λευκάδα

Την πρώτη φορά που είχα πάει στη Λευκάδα (το 2003, τότε που είχε γίνει και σεισμός) είχα ακολουθήσει μια αρκετά ασυνήθιστη διαδρομή. Ήμουν πολύ φρέσκος οδηγός και μόλις είχα βγάλει το δίπλωμα και είχε περάσει ένας μήνας περίπου που είχα πάρει το αμάξι, άσε που τότε δεν είχα και GPS.

Με μια μελέτη του χάρτη επί χάρτου, προσπαθώντας να αποφύγω την “Κατάρα” αλλά και να μην κατέβω πολύ νότια, είχα χαράξει μια πορεία που κατεβαίνοντας από Θεσσαλονίκη, έστριψα από Λαμία για Καρπενήσι και από εκεί ανέβα/κατέβα βουνά έφτασα κάποια στιγμή στο Αγρίνιο και από εκεί στη Λευκάδα. Συνολικά, με τις στάσεις, θυμάμαι ότι είχα κάνει περίπου 12 ώρες για να φτάσω.

Φέτος, θα ακολουθήσουμε την διαδρομή που κάναμε και πέρσι, μιας που πλέον υπάρχει και η Εγνατία που απλοποιεί τα πράγματα και την απόσταση μέχρι τα Ιωάννινα και από εκεί προς τα κάτω μέσω Φιλιππιάδος και της υποθαλασσιας σήραγγας Πρέβεζας-Ακτίου.


View Larger Map

Πέρσι νομίζω το είχαμε κάνει περίπου 5μιση ώρες μέχρι την πόλη της Λευκάδας, δηλαδή λιγότερο από αυτούς που έρχονταν Λευκάδα από την Αθήνα, περνώντας από Ρίο/Αντίρριο.

Ημερομηνία δημοσίευσης : 03/08/2010
#
Σχολιασμός Θέματος

σχόλιο από Δημήτρης στις 08/08/2010 (16:49:57)
φτάσαμε χθες το απογευμα στη Λευκάδα σε περίπου 4μιση ώρες (μέχρι την πόλη της Λευκάδας)

#
Προσθήκη σχολιασμού
: Όνομα

: Email (δεν δημοσιεύεται)

Μήνυμα :


Αριθμός επιβεβαίωσης :
Αντιγράψτε τον αριθμό επιβεβαίωσης εδώ :

@
Προσφορές
@
Μίνι τουριστικός οδηγός
@
VLOG