Επανασχεδιασμός της ιστοσελίδας
#

Επανασχεδιασμός της ιστοσελίδας

Αν έχετε επισκεφτεί αυτή την ιστοσελίδα και στο παρελθόν, λογικά θα παρατηρήσατε ότι άλλαξε η "όψη" της. Η νέα έκδοση της ιστοσελίδας ξεκίνησε να βγαίνει online χθες και από σήμερα, (εντελώς συμπτωματικά) μαζί με την αρχή της άνοιξης, ανοίξαμε κι εμείς και σας περιμένουμε :-) να περιηγηθείτε στις σελίδες τούτες.

Ξεκινώντας αυτό το project πριν τρία χρόνια περίπου, δεν γνώριζα και πολλά για τη Λευκάδα και από υλικό... είχα μόνο λίγες φωτογραφίες τότε από το νησί. Ήθελα αρχικά να φτιάξω μια "πλατφόρμα" για να καταχωρώ το υλικό που συλλέγω και να του δίνω σταδιακά μια δομή.

Σήμερα, 3 χρόνια μετά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχω εξερευνήσει ένα μεγάλο μέρος του νησιού, αν και σίγουρα δεν μπορώ να πω ότι "τα είδα όλα" :-P (η λίστα με τα μέρη που θέλω να επισκεφτώ έχει ακόμη εγγραφές και συνεχίζει να εμπλουτίζεται όποτε ακούω ή διαβάζω για κάποιο μέρος που δεν έχω επισκεφτεί ακόμη).

Πάντως σε αυτή την φάση, πλησιάζοντας η ιστοσελίδα στα 3α της γενέθλια, αποφάσισα πως είναι μια καλή στιγμή για να γίνει ένα φρεσκάρισμα εικαστικά αλλά και κάποιες τεχνικές βελτιώσεις, για να συνεχίσει ανανεωμένη την πορεία της προς το μέλλον.

Ο χρόνος λίγο-πολύ πάντα πιέζει, το είχα σημειώσει στην ατζέντα ήδη από το περασμένο καλοκαίρι και τώρα αισίως ήρθε η ώρα του. Και όπως κάθε ανακαίνιση-ανανέωση, σου φτιάχνει την διάθεση... (για κάτι ανάλογο με την εκάστοτε περίπτωση κάθε φορά) έτσι και στην προκειμένη περίπτωση είναι μια καλή ευκαιρία για να προστεθεί και νέο υλικό στο site καθώς αρκετά πράγματα από το περασμένο καλοκαίρι δεν έχουν ανέβει ακόμη την ανηφόρα του upload :-)

Ημερομηνία δημοσίευσης : 01/03/2013
#
Σχολιασμός Θέματος
Δεν έχουν προστεθεί ακόμη σχόλια... γράψε κάτι εσύ!
#
Προσθήκη σχολιασμού
: Όνομα

: Email (δεν δημοσιεύεται)

Μήνυμα :


Αριθμός επιβεβαίωσης :
Αντιγράψτε τον αριθμό επιβεβαίωσης εδώ :

@
Προσφορές
@
Μίνι τουριστικός οδηγός
@
VLOG