Καλοκαίρι 2011... επίσκεψη εξπρές στη Λευκάδα :-)
#

Καλό καλοκαίρι... επίσκεψη εξπρές στη Λευκάδα :-)

Το καλοκαίρι έφτασε ημερολογιακά και όπως είναι φυσικό όλοι πλέον το αναμένουμε και "διακοπιστικά"... να πάμε και διακοπές δηλαδίς. Εμείς βρεθήκαμε το περασμένο σαββατοκύριακο (χθες, προχθές) στη Λευκάδα και πήραμε μια πρώτη δόση της καλοκαιρινής Λευκάδας του 2011.

Επιστρέφοντας χθες, είχαμε στις αποσκευές μας λευκαδίτικο κρασί, λαδόπιτα και άλλα παραδοσιακά προϊόντα, αλλά επίσης είχαμε και στις ψηφιακές αποσκευές μας (memory cards) αρκετό νέο υλικό από το νησί της Λευκάδας, το οποίο και θα γίνει διαθέσιμο μέσω της ιστοσελίδας, τις επόμενες μέρες. Αρκεί ίσως να σας πω ότι μέσα σε αυτές τις 2-3 μέρες "γράψαμε" μέσα στη Λευκάδα περίπου 400 χλμ :-)

παραλία Άγιου Νικήτα

Ανεβήκαμε σε βουνά, κατεβήκαμε σε παραλίες αλλά εκτός βέβαια από το να γυρίζουμε το νησί γύρω-γύρω, ξεκλέψαμε και λίγο χρόνο για να πιούμε ένα ουζάκι με τους σχετικούς ψαρομεζέδες στα Σύβοτα, να φάμε ένα φρυγαδέλι στα Χαραδιάτικα αλλά και να απολαύσουμε το καφεδάκι μας στην παραλία του Αγίου Νικήτα. Βέβαια μπάνιο δεν κάναμε, αν και είχε αρκετή ζέστη...

Και για να μεταφέρουμε λίγο και το "κλίμα" από το νησί, γενικά... τόσο στην πόλη της Λευκάδας όσο και στο Νυδρί είχε αρκετό κόσμο (περισσότερο απ' ότι νόμιζα ότι θα συναντούσαμε). Στα υπόλοιπα χωριά... χμ, στην Βασιλική ήταν σχετικά ήσυχα τα πράγματα ακόμη, αλλά στον Άγιο Νικήτα το μεσημέρι του Σαββάτου είχε ψιλογεμίσει ο πάνω δρόμος/πάρκινγκ με αυτοκίνητα, ίσως όμως ήταν κόσμος που πήγε κυρίως αυθημερόν για ένα πρώτο μπανάκι.

Οπότε, τα λέμε προσεχώς με νέες φωτογραφίες και αρκετά καινούργια βιντεάκια από παραλίες και αξιοθέατα της Λευκάδας... καλό καλοκαίρι σε όλους!

Ημερομηνία δημοσίευσης : 06/06/2011
#
Σχολιασμός Θέματος
Δεν έχουν προστεθεί ακόμη σχόλια... γράψε κάτι εσύ!
#
Προσθήκη σχολιασμού
: Όνομα

: Email (δεν δημοσιεύεται)

Μήνυμα :


Αριθμός επιβεβαίωσης :
Αντιγράψτε τον αριθμό επιβεβαίωσης εδώ :

@
Προσφορές
@
Μίνι τουριστικός οδηγός
@
VLOG