Έχει διασκέδαση στη Λευκάδα?
#

Έχει διασκέδαση στη Λευκάδα?

Μήνυμα από Goldy στις 29/05/2014, 16:24:58

Γεια σας!! Σκοπεύουμε 3 φίλες να ταξιδέψουμε στο νησί γύρω στα μέσα του Αυγούστου. Θα ΄θέλαμε μερικές πληροφορίες για την όμορφη Λευκάδα!!
1. Θα χρειαστούμε αυτοκίνητο για να απολαύσουμε το νησί?
2. Σκεφτόμαστε να μείνουμε κάπου ανάμεσα στο Νυδρί με Νικιάνα, πόσο μακριά είναι από την πόλη της Λευκάδας?
3. Διαβάζοντας διάφορα για το νησί, αναμφίβολα η Λευκάδα έχει πανέμορφες, μαγευτικές παραλίες καθώς και αξιοθέατα που αξίζει να δεις. Προβληματιζόμαστε λίγο για την νυχτερινή ζωή...?????Έχει διασκέδαση?
Thanks!!!!

#
Απαντήσεις

Απάντηση από Annio στις 29/05/2014 (18:29:55)

Καλησπέρα!! Το τουριστικό θέρετρο της Λευκάδας είναι το Νυδρί! Απέχει από την πόλη της Λευκάδας γύρω στο ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά με το αυτοκίνητο! Βεβαίως και θα νοικιάσετε αυτοκίνητο για να εξερευνήσετε τις μαγευτικές όπως λες και -όπως όντως είναι- παραλίες!! Από τις πασίγνωστες παραλίες "Πορτο κατσίκι" και "Εγκρεμνούς" απέχει μία ώρα καθώς επίσης και από τις παραλίες "Κάθισμα" και "Άγιος Νικήτας"!!
Επίσης,υπάρχουν καραβάκια από το λιμάνι του Νυδριού που σε πηγαίνουν σε διάφορες παραλίες που δεν είναι προσβάσιμες με αλλο μέσω, Καστό,Κάλαμο( ήρεμα νησάκια κοντά στο νησί της Λευκάδος), στη Σπηλιά του Παπανικολή,στο Μεγανήσι ακόμα και στον περήφημο Σκορπιό του Ωνάση που πλέον είναι ιδιόκτητος από τον γνωςτό εφοπλιστή Ριμπολόβλεφ! Όσο για τη νυχτερινή ζωη, είναι ήσυχη αλλά αρκετά καλή, παντού( και Λευκάδα και Νυδρί) !!! το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι σαν της Μυκόνου τη διασκέδαση!!
Λοιπόν,κορίτσια, αξίζει να επισκεφθείτε το νησί μας!!! Θα περάσετε υπέροχα!!! Να έχετε καλές διακοπές και ένα όμορφο καλοκαίρι!!!

Απάντηση από Goldy στις 29/05/2014 (21:03:03)

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!!!!Καλό Καλοκαιρί!!

#
Προσθήκη απάντησης
: Όνομα

: Email (δεν δημοσιεύεται)

Μήνυμα :


Αριθμός επιβεβαίωσης :
Αντιγράψτε τον αριθμό επιβεβαίωσης εδώ :

@
Προσφορές
@
Μίνι τουριστικός οδηγός
@
VLOG