Να νοικιάσω Αυτοκίνητο ή Μηχανάκι στη Λευκάδα;
#

Να νοικιάσω Αυτοκίνητο ή Μηχανάκι στη Λευκάδα;

Μήνυμα από AndreasP στις 24/04/2018, 15:31:24

Παιδιά θα πάω φέτος διακοπές στη Λευκάδα. Αυτό που με απασχολεί είναι πώς να κινηθώ στο νησί. Ξέρω ότι το πιο καλό είναι να νοικιάσω αυτοκίνητο. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο είναι εύκολο να διακινηθώ στο νησί με μηχανάκι μέχρι 2 άλογα. (200 cc). Αυτό που εννοώ είναι εφικτό να γυρίσω το νησί με μηχανάκι? Είμαι από Κύπρο και εμείς οδηγάμε από την αντίθετη μεριά οπόταν προτιμώ μηχανάκι. Όσο αφορά γουρούνα? Τη συστήνει κανείς από εσάς?

#
Απαντήσεις

Απάντηση από Αιμιλία στις 26/04/2018 (01:42:20)

Καλύτερα να πάρεις αμάξι..το νησί είναι πολύ όμορφο και αξίζει να το γυρίσεις όλο...καλύτερα όμως με αμάξι διότι από παραλία σε παραλία και από χωριό σε χωριό είναι αρκετές οι αποστάσεις...Η Λευκάδα δεν έχει και τους καλύτερους δρόμους..πάντως πολύ θα ήθελα κάποια στιγμή να μας πεις πως πέρασες.. καλες διακοπές . Να περάσεις όμορφα και με μηχανάκι η με αμάξι να προσέχεις..ότι χρειαστείς εδώ είμαι....

Απάντηση από ant912 στις 26/05/2018 (12:01:37)

εγώ μόνο με αυτοκίνητο έχω κυκλοφορήσει στην Λευκάδα και δεν ξέρω από πρώτο χέρι πως είναι να κυκλοφορείς στο νησί με μηχανή, σίγουρα με το αυτοκίνητο είναι πιο άνετη η μετακίνηση και η μεταφορά πραγμάτων (τσάντες, ομπρέλα κλπ), αλλά καμιά φορά "ζηλεύω" αυτούς που βλέπω με μηχανάκια (π.χ. σε κάτι στενούς δρόμους ή όταν χρειαστεί να παρκάρω σε κάποιο πολυσύχναστο μέρος/παραλία.

Απάντηση από ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ στις 07/06/2018 (10:17:20)

Καλημέρα σας. Πάμε Λευκάδα τον Αύγουστο και έχω τις εξής απορίες:
1. Αθήνα προς Λευκάδα: Ακτοπλοικώς; Οδικώς ή ΚΤΕΛ;
2. Λευκάδα πόσες μέρες να μείνουμε;
3. Πάργα Σύβοτα; Καλά;

Σας ευχαριστώ.

χχ

Απάντηση από Dimitris στις 07/06/2018 (20:47:36)

Λοιπόν... :-)

1. Αθήνα προς Λευκάδα πηγαίνεις οδικώς, αν δεν έχεις αυτοκίνητο υπάρχει και ΚΤΕΛ που κάνει την διαδρομή

2. Όσες μέρες θέλεις και μπορείς. Μπορείς να πας και διήμερο, αλλά για να δεις με την ησυχία σου κάποια βασικά πράγματα πιστεύω χρειάζονται τουλάχιστον 4-5 μέρες

3. Σύβοτα υπάρχει χωριό και στην Λευκάδα, αλλά εσύ μάλλον εννοείς της Θεσπρωτίας για τα οποία δεν γνωρίζω. Πάντως η Πάργα είναι όμορφο μέρος.

Καλές διακοπές!

#
Προσθήκη απάντησης
: Όνομα

: Email (δεν δημοσιεύεται)

Μήνυμα :


Αριθμός επιβεβαίωσης :
Αντιγράψτε τον αριθμό επιβεβαίωσης εδώ :

@
Προσφορές
@
Μίνι τουριστικός οδηγός
@
VLOG